Sosyal Medyalar İçin Sahte Numara Doğrulaması ?

Instagram, Facebook, Twitter, Gmail gibi birçok sosyal medya güvenlik amacıyla SMS 

doğrulaması istemektedir. Basit bir iş için kullanamanız gereken veya anonim kalmanız gereken bir hesap olması gerekiyorsa kendi telefon numaranızı vermek istemeyebilirsiniz. Bunun için devreye sahte numaralar giriyor. Sahte numaralar yasa dışı servisler değildir. Bazı işlerinizi daha hızlı çözmenize yardımcı olan ücretli servislerdir. 


Nedir Bu Sahte Numaralar?

Sahte numaralar bir web servisinden ücretli olarak satın alabileceğiniz güvenli ve anonim doğrulama sağlayıcılarıdır. İllegal bir iş için kullanmadığınız sürece başınız belaya girmez.


Sahte numaralar kullanacağınız sosyal medyalar için gerekli olan SMS doğrulamasını gerçek numaranız yerine anonim ve güvenlikli olan sahte numaralar ile doğrulamanızı sağlar. 


Bu Numaralar İle Arama Yapabilir Miyim?

Üzülerek söylüyoruz ki malesef. Hem kendi güvenliğiniz hemde sizler için en doğru kullanım bu şekilde ama hemen üzülmeyin dilerseniz whatsapp veya telegram üzerinden aramalar yapabilirsiniz. Suistimallere yol açmamak ve sizin güvenliği için buna izin vermiyoruz. Lütfen bu servisleri instagram, facebook, twitter, gmail gibi hesapları doğrulamak için olduğunu unutmayınız. 


Sosyal Medyalar Bunu Anlamıyor Mu?

Bu numaralar aynı resmi kullandığınız numaralar gibidir. Sadece SMS alır ve sizin için aktivasyon işlemini yapması için kullanılır.


Açtığınız servis veya sosyal medya platformlarında aşırı bir şekilde ve yasaklı olan konulara girmediğiniz sürece sosyal medyaları dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.


Ücretsiz Servisler Var İken Neden Ücretli Servis Kullanmalıyım?

Ücretsiz servisler size gizlilik sağlamaz ve bir güvenlik imkanı sunmaz. Ancak ücretli servisler para ödeyerek hizmet aldığınız için sizi sahiplenir ve aldığınız hizmetin hakkını vermek için bilgilerinizi suistimal etmez. Ücretli servisler sizlere ücretsiz servislerin verdiği hizmetlerden daha fazlasını sunar. 


Sahte Numaraların Süresi Var Mı?

Sahte telefon numaraları tek bir konumda bulunmaz. Bir yazılımın parçası olan sanal telefon sisteminde yer alırlar. Bir çoğunun son kullanma tarihleri vardır. Sanal telefon numaranızın süresi dolduktan sonra devre dışı bırakılmaktadır. Süresi dolduktan sonra bir sosyal medyada aşırı bir hareket yapmadığınız sürece doğrulama istenmez. O yüzden bunu göz önüne alarak hesabınızı kullanmanızı tavsiye ederiz.