Sahte Numaralar Ne İşe Yarar ?

Sanal dünyada kayıt olabileceğimiz birçok web sitesi var. Bazı siteler, platformlar güvenlik amacıyla SMS doğrulaması istemektedir. Normalde kendi numaranızı girmeniz girerek bu onayı alabilirsiniz ancak güvenlik veya gizlilik için sahte sanal numaralar kullanabilirsiniz. Kendi numaranızı güvenmediğiniz ya da merak ettiğiniz ancak yine de numaranızı paylaşmak istemediğiniz bir web platformuna giriş yapmak için şahsi özel numaranızı kullanmadan bu işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.


Günümüzde güvenlik çok daha önemli bir hale gelmiştir. Kendi numaranızı bir yere verdiğiniz zaman numaranıza en basit haliyle birçok reklam mesajı, reklam aramaları gelebilmektedir. Bu gibi sorunları yaşamak istemiyorsanız ki bu sorunlar en basit hali, fake numaralar kullanabilirsiniz. Bu numaraları kullanarak bütün sorunları yaşamaktan kurtulursunuz. 


Sahte Numara İle Mobil Onay Yapın

Facebook, Instagram vb. birçok sitede kayıt olmak için SMS doğrulaması gerekir. Bu onayı verdiğinizde kayıt işlemi güvenli olarak gerçekleşmiş olur ancak kendi numaranızı bu platformlardan veri sızdırılabilir olduğundan paylaşmamak istemeyebilirsiniz. Bu sebeple ücretsiz veya ücretli sahte numaralar alabilirsiniz. Ücretsizlerde de verilerinizin açığa çıkabileceğini sakın unutmayın. Ücretli servisler sizler için bilgilerini güvenli bir şekilde saklar.  


Sahte telefon numaraları izlenebilir mi?

Anonim metin mesajları izlenerek bir numara takip edilebilir ve sahte bir numara yakanabilir. Sahte numaralar yasadışı konular için kullanılmak için değildir. Sadece gerçek numaranızı vermek istemediğiniz platformlarda ya da güvenmediğiniz platformları deneyimlemek için gereken doğrulama servisini alabilmeniz için olan servislerdir. 


Hız ve Güvenilirlik

Mesajlara gerçek zamanlı ulaşmak, güvenli kalmak önemlidir. Mesajlarınızı servisimizden alınırken bir gecikme yaşanmadan hızlıca alabileceksiniz. Doğrulama ve aktivasyon kodları numaranıza gönderildiğinde saniyeler içinde bu mesajlara ulaşabileceksiniz. Sanal numaralarımız kişiye özeldir ve size gelen mesajlar başkaları tarafından görüntülenemez. Ancak yasadışı bir konuya karışırsanız bunun için gereken işlemler başlatılabilir. Çevrimci ücretli, özel ve güvenli hızlı sms servisimiz için bize güvenebilirsiniz. Bazı platformlar numaralarınızı satın alıp sizleri rahatsız edecek reklam mesajları atabilir. Bu sahte numara hizmeti servisleri ile bu tip durumlara maruz kalmayacak güvenle platformlarda vakit geçirebileceksiniz.